Keresés ebben a blogban

2014. december 5., péntek

Narancsos, kókuszos keksz

Volt itthon két kókuszdiónk. Gondolkoztam mit kezdjek vele. Keksz lett belőle. A minik mostanában úgyis nyúznak, hogy kevesebbet sütök, mint rég. Meg kell az iskolába is uzsonnára vinni valamit.

Hozzávalók:
35 dkg liszt
17,7 dkg puha vaj vagy margarin
10 dkg cukor
3 narancs leve ( 1 héját is bel lehet reszelni, de nekem már kissé fonnyadt narancsok voltak itthon így az kimaradt)
1,5 kókuszdióbél lereszelve
1 tojás
kávéskanálnyi sütőpor

A hozzávalókat egy tálba teszem, összegyúrom majd 1 órára beteszem a hűtőbe. A tészta lágy, hűtés előtt kicsit ragadós. Miután a hűtőből kivesszük átgyúrjuk, lehet kell bele egy kicsi liszt. Diónyi golyókat formálunk, sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük maj lelapítjuk. Lehet simán kézze vagy villával.
Nagyon kapós volt a keksz, úgy kellett pár darabot megmenteni, hogy Gréta tudjon vinni uzsonnára az iskolába :).

1 megjegyzés:

  1. Абрам Александр üzletember vagyok, aki képes volt újjáéledni haldokló favágó üzletét egy Isten segítségével, akit Benjamin Lee, a hitelkonzultánsnak hívtak. Jekatyerinburgban vagyok Екатеринбург. Nos, vállalkozást akar próbálni, rendezni az adósságát, kibővíteni a meglévőt, pénzre van szüksége az áruk vásárlásához. Problémái vannak a jó hitelkeret biztosításával, szeretném, ha tudnád, hogy Benjamin úr látni fog téged. Ez a megfelelő hely az összes pénzügyi problémájának megoldására, mert élő bizonyság vagyok, és ezt nem tudom csak megtartani magamnak, amikor mások pénzügyi utat keresnek. Szeretném, ha mind kapcsolatba lépne ezzel az Isten által küldött hitelezővel. a többi részben leírtak felhasználásával e nagyszerű lehetőség részese lehet. E-mail: lfdsloans@outlook.com Vagy a WhatsApp / Szöveg + 1-989-394-3740.

    VálaszTörlés