Keresés ebben a blogban

2014. december 3., szerda

KitchenBox - Gyorsan, finomat

Az a megtiszteltetés ért, hogy megkeresett egy újonnan induló vállalkozás és felajánlották: próbáljam ki szolgáltatásukat. Egyszerű de praktikus dolgot hoztak létre. A mai rohanó világban megadják azoknak az embereknek is a főzés örömét akiknek nem volt eddig idejük rá. Mert főzni az egy örömteli és viszonylag gyors folyamat, na de megtalálni a megfelelő receptet, beszerezni minden hozzávalót sok idő és így inkább marad a szendvics vagy az ételrendelés.
Ez a cég a receptválogatás és a vásárlás gondját veszi le a vállunkról. Csak ki kell választani a honlapon, hogy milyen ételt szeretnénk elkészíteni, meg kell rendelni, kifizetni és a futár házhoz hozza. Egyenlőre heti két nap szállítanak. Csinos kis dobozban van benne az összes hozzávaló, a receptkártya. Még az amatőrök is könnyedén el tudják készíteni és finomsággal meglephetik a párjukat, netán a mindig kritikus anyóst :).

Az egyik amit rendeltem az a wasabi bundás csirkemell, céklás rizottóval.
A hús már csíkokra volt vágva, csak átmosnom kellett. Minden ki volt mérve, dobozolva. Fél óra volt csupán és az étel az asztalra került. A csirkecsíkok nálunk hamar elfogytak, a két gyermekem boldogan ette azokat majd közölték, hogy vegyem csak fel a listára és többször készítsek. Csípősnek volt feltüntetve, de épp csak egy kicsit lehetett érezni a wasabi ízét. A teljességhez kelett a céklás rizs. A kettő együtt Isteni finom volt.


A férjem örömére, a KitchenBox segítségével, a hétvégén volt még Lazacfilé tarkaborsos bundában. Elviekben 2 személyes adagot kaptam és készítettem el, de az én párom egymaga eltűntette a lazacot. Nagyon szép volt a hús, minden hozzávaló friss volt és igen, ez az étel is 25-30 perc alatt az asztalra került :).



Hétfőre maradt még egy féle finomság elkészítése, és az sertésfilé Stroganoff módra. Viszonylag egyszerűen elkészíthető ez is, maximálisan a kezem alá dolgoztak. A hús felvágva, minden kimérve, pontos elkészítési mód leírva. Ez készült legtovább, kb 45 perc, de csak azért mert a húsnak meg kellett puhulnia. Csalódást nem okozott :) Finom volt.



Az egyetlen ami zavart az a rengeteg műanyag doboz, tálka. Az biztos, hogy így sokkal mutatósabb kirakni az asztalra az összes hozzávalót, de én a boltban se kérem a táskákat, mert inkább papírdobozba pakolok.

Az összkép az maximálisan pozitív. Sokaknak jól jön, hogy különösebb időráfordítás nélkül tud finom ételt tenni az asztalra.

1 megjegyzés:

  1. Абрам Александр üzletember vagyok, aki képes volt újjáéledni haldokló favágó üzletét egy Isten segítségével, akit Benjamin Lee, a hitelkonzultánsnak hívtak. Jekatyerinburgban vagyok Екатеринбург. Nos, vállalkozást akar próbálni, rendezni az adósságát, kibővíteni a meglévőt, pénzre van szüksége az áruk vásárlásához. Problémái vannak a jó hitelkeret biztosításával, szeretném, ha tudnád, hogy Benjamin úr látni fog téged. Ez a megfelelő hely az összes pénzügyi problémájának megoldására, mert élő bizonyság vagyok, és ezt nem tudom csak megtartani magamnak, amikor mások pénzügyi utat keresnek. Szeretném, ha mind kapcsolatba lépne ezzel az Isten által küldött hitelezővel. a többi részben leírtak felhasználásával e nagyszerű lehetőség részese lehet. E-mail: lfdsloans@outlook.com Vagy a WhatsApp / Szöveg + 1-989-394-3740.

    VálaszTörlés